ГЕРБ КАЗАНЛЪК: ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА: НАША МИСИЯ, ЦЕЛ И ПРИОРИТЕТ!

Проверете здравето си и избрете сигурността! Такова ще бъде мотото на кандидатите за народни представители на ГЕРБ- СДС от 27-ми многомандатен избирателен район, тримата казаналъчани- Илиана Жекова, Пламен Едрев и Пламен Георгиев. И тримата кандидати са познати, както в Казанлък, така и извън пределите на Общината. Уважавани и отговорни хора, в годините са се отзовавали и решавали трудните на пръв поглед въпроси на различни хора, помолили ги за това.

Наложили се като личности с висока професионална история, кандидатите за народни представители ще общуват с казанлъчни, ще изслушват техните неволи и ще очакват да научат за техните идеи и предложения.

Илиана Петкова Жекова е магистър е по „Социални дейности“ и по „Психология“ от Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“. Била е социален работник в Дирекция „Социално подпомагане“ – Казанлък, след това директор на дирекция „Бюро по труда“ – Казанлък към Агенция по заетостта. Народен представител в 45-ото, 46-ото, 47-ото, 48-ото и 49-ото Народно събрание на Република България.

Пламен Едрев Иванов е завършил Интернационалния институт по лютиерство „Антонио Страдивари“ в Кремона. Практикувал е в ателието на майстор лютиера Массимо Негрони, където получава удостоверение за майстор лютиер. До 2022 г. членува в Съюз на лютиерите в България. Има множество спечелени награди от световни конкурси. Участва ежегодно в престижни изложения, на които представя фино изработени цигулки, виоли и виолончели.

Пламен Георгиев Георгиев е бакалавър по „Макроикономика“ от факултет „Икономически и социални науки“ в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. В момента следва магистратура „Политическо управление и публични политики“ в Нов български университет – София. С богат опит в банковата сфера, регионалното управление на пенсионните фондове и акаунт мениджмънт в телекомуникационна компания. Кмет на град Крън от 2019 г. до 2023 г.

Кампанията ще бъде подчинена изцяло на грижа за здравето, на необходимостта от превенция и навременна намеса на специалист, когато се установи, че това е нужно.

Именно, защото здравето е най- важно, за това кампанията на ГЕРБ – СДС на местна почва ще бъде насочена към превенцията на здравето. За целта, всяко едно населено място ще бъде посетено от нашия мобилен здравен екип, с оборудван автомобил с ЕКГ, гликомери, апарат за кръвно налягане, като целта ни е да достигнем до всеки един, който има нужда.

Всичко това ще бъда напълно безплатно за гражданите, като своевременно ще информираме какъв е графикът по населени места.

Здравето и стабилността на една държава са взаимосвързани, тъй като здравето на нацията е от съществено значение за икономическия растеж и социалното развитие. Страните с по-здрави граждани са по-добре подготвени да участват в работната сила, да допринасят за местната икономика и да поемат отговорности в своите общности. Това създава положителен цикъл, при който подобреното здраве води до повишена стабилност, а повишената стабилност насърчава по-доброто здраве.

За това ще се погрижат хора, които ги обединява не просто професията, но хуманността и човещината в това, което правят. Те са тези, които стоят плътно зад всеки един гражданин, макар да не са в светлините на прожекторите. Това са лекарите и медицинските специалисти в ГЕРБ – Казанлък:

Иван Гитев – магистър фармацевт специалист, оперативен мениджър на верига аптеки

д-р Белчо Белчев – хирург, зам. управител по лечебната дейност МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“

д-р Стефка Димитрова – специалист по неврология, част от екипа в МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“

д-р Красимир Пейчев- хирург, онколог, управител на ДКЦ „Районна Поликлиника“(7-мо място в листата на ГЕРБ за областта)

д-р Мехмед Мехмедов – магистър по медицина, част от екипа в Центъра за спешна медицинска помощ в Казанлък.

„На тези избори, ние от ГЕРБ ще останем верни на принципите си да водим позитивна кампания, в която ще покажем на избирателите, че имаме визията за развитие на страната ни, както на национално, така и на европейско развнище. Ние няма да влизаме в пререкания и излишни спорове с опоненти, защото вярваме, че всеки има демократичното право да се изяви и да защити тезите си“, това подчерта председателят на Предизборния щаб на ГЕРБ в Казанлък Младен Желев. И допълни: „Ще бъдем отвъд полето на конфронтацията и популизма, защото ние залагаме на конкретни секторни политики за постигането на „СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ В СИГУРНА ЕВРОПА”, което е мотото на кампанията на национално ниво. Ще бъдем последователни и този път“.

Нашето послание към хората е: „Проверете здравето си! Изберете сигурност!“

Защото всеки има правото на здраве, сигурност и стабилност!

Стабилна България в сигурна Европа!

Подкрепете кандидатите на Казанлък от ГЕРБ-СДС с номер 22 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Още по темата:

Откриване на предизборната кампания на ГЕРБ-СДС