Есенен комплимент за Горно Изворово от Левицата

С много емоции, добро настроение и със сърце кандидата за кмет на Община Казанлък Яница Станчева, кандидата за кмет на село Горно Изворово Мария Христова и част от листата за кандидати за общински съветници на коалиция „Левицата!“ оцветиха Горно Изворово.

В събота сутринта те се събраха на центъра на казанлъшкото село Горно Изворово и се заловиха да изпъстрят селото, към тях се присъединиха и местни жители, които прегърнаха идеята.

Групата започна с почистване на района на входа, след това боядисаха саксиите на входа, в които засадиха живи цветя.

Те също така почистиха парка в центъра на селото и за даоброто настроение на горноизворци спретнаха есенна украса в центъра на селото. Украсата е само с естествени природни продукти от плодородната българска земя – слама, тикви, царевица и цветя.  

„Всичко може да се случи! Не всичко е пари и бюджет! Но за всичко се иска сърце, смелост и желание! Светът може да бъде толкова цветен и подреден, колкото ние самите го направим!, категорична е Яница Станчева.

Мария Христова призова жителите на Горно Изворово: „Нека пазим направеното, нека се грижим и поливаме цветята.“

„Левицата! сме силни, защото сме заедно! Съединението прави силата, но стъпило на здрава основа.“, заяви д-р Бяндов, от името на останалата част от кандидатите.

Гласувай със сърцето си за Горно Изворово и Казанлък- бюлетина 28!

 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!