ЛЕВИЦАТА: Ще се борим срещу бедността

  Те са за пълен неутралитет на България и твърдо против въвличането на страната във военни действия

В неделя Георги Кадиев, Станимир Стефанов и част от кандидатите  за народени  представители от Левицата от 27 МИР Стара Загора посетиха села от Павелбанска община. Те разговаряха с жителите на селата и обсъждаха тревогите и страховете на хората.

Много производители на земеделска продукция споделиха за проблемите в техния сектор. Пенсионери от региона споделиха за трудния им живот и че бедността на хората става все по осезаема.

Кандидатите за народни представители категорично казаха, че застават на страната на хората и че първият за тях приоритет е борба срещу бедността.

Георги Кадиев е категоричен, че минималната работна заплата трябва да стане след изборите 950 лева и незабавно повишаване на пенсиите.

На въпрос от местни жители за въвличането на България във военни конфликти Станимир Стефанов категорично отговори, че позицията на Левицата е ясна: Пълен неутралитет на България и твърдо против въвличането й във всякакви военни действия.

Отборът на ЛЕВИЦАТА в Старозагорско апелира хората в региона за гласуване на предстоящия вот идната неделя. Призова ги да бъдат активни.

За България! За хората! За Левицата! – № 14 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!