Осъждаме конюктурните опити на представителите на политически партии да печелят подкрепата на различни групи български граждани спекулирайки с тяхната малограмотност, бедност и зависимост

ДЕКЛАРАЦИЯ

Казанлъшките граждани, и ние членовете на Коалиция „ЛЕВИЦАТА!”, за пореден път ставаме свидетели на насилие застрашаващо човешки живот и арогантно отношение към български държавни институции.
Основна причина за тези уродливи явления е отсъствието на системна държавна и общинска политика за разрешаване на острите социални и малцинствени въпроси. Политиката на Левицата в местната власт е съсредоточена на първо място в защита на правата, свободите и сигурността на българските граждани и на гражданите на община Казанлък.

Осъждаме конюктурните опити на представителите на политически партии да печелят подкрепата на различни групи български граждани спекулирайки с тяхната малограмотност, бедност и зависимост. Ние не забравяме датата 15.09.2018г., когато подклаждани настроения от местни политици доведоха до сблъсъци и насилие на централния площад в нашия град.

Незабавно трябва да се прекрати преселването на гласоподаватели в региона. Ние ще прекратим тази практика на преселване , като ще разчитаме на автентичния вот на всеки гражданин на Казанлък.

Призоваваме казанлъшките граждани да ни подкрепят на 29.10.23г., за да сложим край на този порочен модел на местно управление.

Гр.Казанлък
/10.10.2023г./