ИНДУСТРИАЛНА ЗОНА – КАЗАНЛЪК е сред приоритетите на кандидатите за народни представители от ГЕРБ – Казанлък

Изграждането на ИНДУСТРИАЛНА ЗОНА – КАЗАНЛЪК е сред задачите, които си поставят кандидатите за народни представители от ГЕРБ от Казанлък: Илиана Жекова, Младен Желев, Весели Сираков, Михаил Колимечков и Марияна Тодорова – Каменова. Въпреки че зоната като обект документално е обособена и в момента е в ход процедура по промяна на Общия устройствен план, за да се разшири, има да се извърви от нелек път.

„Зная, че някои ще кажат, че теренът в момента далеч не прилича на място, на което ще построят фабриките си инвеститори и са прави, но само, ако разгледат нещата на повърхността им. Онези, които имаме обаче собствен бизнес и реално влагаме всеки лев в разрастването му, сме се научили, че трябва да се вглеждаме в нещата и да мислим в дълбочина и в перспектива. А перспектива в Индустриална зона – Казанлък има, защото тя може да донесе на нашата община само дивиденти”, коментира IT предприемачът и кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ Младен Желев.

Как могат да са полезни депутатите от ГЕРБ на Индустриалната зона? – В момента обектът има нужда да се обезпечи изграждането на транспортната инфраструктура до него, което е изключително важно. Преди това, разбира се, е нужно полагането на подземните комуникации. Търсенето на възможности за финансиране за изграждане на съответните комуникации – ел. и ВиК, и най вече за изграждане на транспортна свързаност на отклонението от републиканския път гр. Казанлък – с. Бузовград с имота – Индустриална зона е сред ангажиментите на кандидат-депутатите.

Всичко това може да се случи обаче, ако страната ни има редовно правителство с ясни цели и приоритети не само в общонационален план, но и в конкретика за отделните населени места, независимо от това колко са големи или малки. ГЕРБ – СДС има такива.

За Стабилна България отново
С № 2 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!