Нови призови награди за Николай Иванов и Ники Николаев от Школа „Орфей“

Николай Иванов успешно продължава да доказва качествата си на международната сцена и да прославя НЧ ,,Възродена Искра-2000“. След спечелени две Гран При от Италия и Румъния и няколко 1-ви места за
2023 г., сега получи отново 2 първи места за изпълнението си на филмова музика и мюзикъл на Международен песенен конкурс ,,Angel voice“ Белград, Сърбия, провел се от 15 до 20 юли 2023 г. На 27 юли той изнесе самостоятелен концерт заедно с Боян Джапунов в ЛХМ ,,Чудомир“, подкрепяни от вокалния им педагог г-жа Мъгева. Ники Николаев, който отскоро е част от вокалния отбор на Школа
,,Орфей“ и госпожа Мъгева, завоюва на сцената много престижни отличия от три Международни конкурса. На третият международен музикален конкурс ,,Бъди звезда“ гр.Варна, провел се от 29 до 30 юли 2023г., Ники бе отличен с 4 награди: 1-во място за атрактивното си изпълнение на финландската песен от Евровизия ,,Cha Cha Cha“, и 1-во място за българска песен, 2-ро място за поп песен на Ерик Клептън и 3-то място за филмовата песен ,,Hope“.

Журито бе председателствано от Етиен Леви, а негови колеги Мими Иванова, Елица Тодорова и Тино. Ники Николаев бе включен в гала концерта, където вдигна публиката на крака да танцуват заедно с него и получи Специална награда за най-атрактивно изпълнение.

Целият месец юли бе много конкурсен и успешен за Ники. На Международния конкурс ,,Орфееви таланти“ в Пловдив, провел се от 14 до 15 юли 2023 г., той получи бронзова лира за цялостното си изпълнение на песните, а във Варна на Осмия международен конкурс ,,Звезди на изкуството“, 08-09.07.23г.,където журира Хайгашод Агасян, му бяха присъдени 4 бронзови отличия в категориите рок, поп, джаз и българска песен. Това е голямо постижение за амбициозния млад певец, който с желание доказа и развива таланта си и има много амбициозни планове да ни радва от сцената за в бъдеще.