Участниците в конкурса “Добро дело” получиха своите грамоти за признателност

Организаторите от Младежки общински съвет и основателят на платформата „Добрите примери“ Теодор Ставров, с подкрепата на Община Казанлък, наградиха участниците от получените истории за добри дела и дариха два компютъра, получени в акцията „Дари компютър“ .

Церемонията се състоя в Младежки дом в Казанлък, а сертификати за признателност получиха всички участвали добри хора от различни области в България.

Сред наградените бяха и треньорите по плуване Теодора Петкова и Светлана Кръстева от Казанлък, а един от компютрите в акцията „Дари компютър“ получи тяхната възпитаничка Христослава Колева, която през тази година стана вице световна шампионка по плуване в Световните игри за хора със синдром на Даун. Също така и 3 „б“ клас на ОУ „Никола Вапцаров“, и техните учители Лилия Рачева и Мария Колева, Детска градина „Слънчице“– Казанлък, учениците от 1 и 2 клас при ОУ „Св.Св. Кирил и Методий“ село Кънчево, Община Казанлък и г-жа Събина Цокева, Калинка Минчева от Казанлък

В края на церемонията, младежите връчиха почетен плакет в знак на огромната си признателсност и благодарност към Теодор Ставров – основателя на платформата „Добрите примери“, а той отправи послание към всички добри хора.

Младите хора от Младежки общински съвет споделиха че ще продължат да работят в насока да покрепят и дават гласност на позитивните постъпки.