Подкрепата за Галина Стоянова, кандидат-кметовете и съветници от ГЕРБ е инвестиция в бъдещето на Община Казанлък!

В Деня на българската община ПП ГЕРБ в Казанлък представи кандидатите си за кметове и листата с общински съветници. Водач на листата и кандидат за кмет на Общината за четвърти мандат е Галина Стоянова, която през годините показа, че умее да управлява, има финността на жена в отношенията си с гражданите, но и си казва тежката дума, когато трябва да се бори за правата и интересите на казанлъчани. Неуморният й труд съвсем естествено вече е „пропил в почвата” на бъдещето на града, плъзнал е като бръшлян и го прави красиво и спокойно място за живеене. И рамо до рамо с нея са съветниците от ГЕРБ.

На местните избори в Казанлък партията се явява с пълна кандидатска листа от 37 съветника, които се развиват в различни сфери на обществения живот и се ползват с доверието на казанлъчани. В листата има, както членове на партията, така и гражданската квота. 7 от 37 кандидати за съветници са под 30 г., като най-младият е на 18 г. Доверие на казанлъшката структура са гласували: лекари, инженери, юристи, икономисти, учители, социални работници, IT специалисти, фармацевт, представители на бизнеса. Всички те, обичащи населеното си място и искащи хубавите неща, които 12 години се случват в Казанлък, да продължат.

Тази вечер ГЕРБ представи и 16-те си кандидати за кметове на населени места в общината. Едни са кметове с по един и повече мандати, други – нямат конкуренция на тези избори, а трети са напълно нови лица, издигнати от ГЕРБ по волята и желанието на местните. Всички те са ясна Програма за управление през 2023-2027 г., изготвена на база конкретни и реално изпълними приоритети.

Силно впечатление при представянето на кандидатите за кметове и общински съветници направи умелото преплитане на минало, настояще и бъдеще чрез управлявалите Община Казанлък през годините 37 кмета – колкото са и кандидатите за съветници в листата на ГЕРБ. Призната бе заслугата на всеки един кмет на Казанлък от 1878 г. до наши дни. Неслучайно бе избрано и мястото на събитието – площад КИАЦО, който е един от символните решения, взети от кмета Галина Стоянова по време на 12-годишното й управление на града. Решение на наследен дългогодишен проблем, който Стоянова от огромна (наследена) изкопна дупка, превърна в красиво място за почивка и отдих на казанлъчани и гостите на града. И тази вечер жители и гости на Казанлък не липсваха на площад КИАЦО, защото и те като Галина Стоянова, кандидатите за кметове и общински съветници показаха, че обичат Казанлък и държат на приемствеността.


Визитки на кандидатите за общински съветници от ПП „ГЕРБ“ мандат 2023-2027

101. Галина Георгиева Стоянова – кандидат за кмет на Община Казанлък и водач на листата

Името й знае всеки гражданин на община Казанлък, телефонът й също. Споделя, че 12 години той никога не е звънял за кураж, а за проблеми, които решава днес и сега, защото хората често са сами и безсилни да се справят с тях!
Вървейки рамо до рамо с нея по улиците и строежите, ще я видите в ролята на мъж, всяващ респект, в парковете – като баба на внучката си, в магазините – като съпруга на мъжа си, ще чуете: „Галина Стоянова. Тя ли е?“
Обръщат се или я поздравяват окуражително: „С вас сме! Не слушайте обидите! Гледайте напред!“
И тя гледа напред! А хоризонтът на Казанлък е далеч и тя с обич го следва!

102. Илиана Петкова Жекова
Магистър “Социални дейности” и “Психология” от ВТУ “Св.св.Кирил и Методий”. Професионалният й опит е 31 години в сферата на социалните дейности и пазар на труда. Народен представител в 45-то до 49-то Народно събрание. Семейна, с две деца.

103. Борис Петков Кърчев
Електроинженер. Управител в далекосъобщителна компания, председател на фондация “Чудомир”.
Общински съветник в мандат 2015-2017г. в Общински съвет – гр. Казанлък.
Народен представител в 44 НС. Семеен, с две деца.

104. Николай Златанов Димитров
адвокат
В периода 2011-2023г. – председател на Общински съвети – Казанлък. Председател на Контролния съвет на Националната асоциация на председателите на общински съвети в България.

105. Младен Димитров Желев
На 30 години, семеен, с две прекрасни дъщери. От 15-годишен IT сферата му е страст. Основател на две технологични компании – ITBP и DiMi SaaS.

106. Радиана Стефанова Стефанова
Магистър от ПУ „Паисий Хилендарски“, специалност „Биология – екология“. Дългогодишен учител по биология и здравно образование. От 2012 г. е директор на Иновативно СУ “Екзарх Антим І”. Общински съветник в Общински съвет – Казанлък, в мандати 2011 – 2015г. и 2015 – 2019 г.,
2019-2023 г. Семейна, с едно дете.

107. Д-р Белчо Колев Белчев
хирург
Заместник-управител на МБАЛ ,,Д-р Христо Стамболски “ЕООД – гр.Казанлък. Общински съветник в мандат 2019 -2023 г.
Семеен, с двама сина.

108. Мария Цонева Цонева
Икономист
Общински съветник два мандата.
Майка на едно дете.

109. Десислава Пламенова Тинева
На 29 години. Завършено образование – бакалавър по Макроикономика и магистър по Публична администрация. Служител в Общинска администрация – Казанлък. Живее в село Розово, където се занимава и с читалищна дейност.

110. Доц. д-р Аксения Бориславова Тилева
магистър по предучилищна педагогика
Преподавател в Педагогически факултет на Тракийски университет – гр. Стара Загора. Народен представител в 42 НС

111. Антим Пламенов Паральов
Треньор по футбол
Завършил НСА “ Васил Левски“ – гр. София, с треньорски лиценз UEFA „B“ . До 2005 е активен футболист и капитан на ФК „Розова долина „. По настоящем е треньор по футбол в ДЮШ “ Розова долина „.

112. Николай Митков Факиров
Магистър по електроенергетика и електрообзавеждане.
Оператор на електрическа подстанция в ТЕЦ “Марица изток 2” ЕАД.
Общински съветник в Общински съвет – Казанлък от 2011 до 2023г.

113. инж. Недко Пенчев Коджабашев
На 53 години, семеен с една пораснала дъщеря. Завършено техническо образование: магистър-инженер , специалност „Технология в машиностроенето“. Работи в „М+С Хидравлик АД от 1990 год.. В момента е началник на Цех 210 – инструментален, както и технолог на фирмените филиали-цехове в селата Елхово, Ветрен и Ягода.

114. Елена Захариева Николаева

Ученичка в СУ “Екзарх Антим I“. Певица и организатор на Лятна академия за млади певци “Дамасцена”- Август 2023г.
Активно се занимава с културна дейност в сферата на изкуствата.

115. инж. Румяна И.Грънчарова – Крачева
На 63год. Завършено образование -магистър „Технология на машиностроенето и металорежещи машини“ и „Механични системи в робототехниката“.
В момента – собственик и управител на КРЕС-Д ЕООД Казанлък.
Майка на три деца. Баба на един внук.

116. Иван Георгиев Гитев
Магистър-фармацевт, оперативен мениджър на верига аптеки в Казанлък; специалност “Фармакотерапия”.
Два мандата общински съветник. Президент на Ротари Клуб – Казанлък.
Семеен, с едно дете.

117. Стоян Крумов Чачкаров
На 62 год. Завършено образование- магистър – електронна техника. Има една дъщеря. Работи в търговско дружество, което оперира ветропарка на Бузлуджа. Живеe в гр. Казанлък.

118. Андриян Алеков Качанов
На 30г., живее в град Крън. Завършено образование-магистър “Национална и регионална сигурност” и магистър – инженер “Защита на населението и инфраструктурата”. Несемеен. Служител в общинска администрация. 11 години член на Доброволно формирование “Аварийно-спасителна група” – Казанлък и 5 години ръководител на същото.

119. Валентин Петров Кралев
На 41 г., семеен с две деца.
Икономист. Завършено образование – магистър „Регионална икономика и политика”. Собственик и управител на „Профиком” ЕООД.
Общински съветник един мандат.

120. Тоня Тодорова Келчева
На 20 години – Родена на 19.11.2002 г.
Завършила НУПИД”Дечко Узунов” – гр. Казанлък със специалност „Живопис”.
Към момента – Офис Мениджър и международни комуникации във фирма „БУНТ АГРО” ЕООД – гр. Шипка.

121. Веселин Росенов Сираков
На 38 години, семеен с три деца. Живее в с. Копринка, общ. Казанлък. Завършени три висши образования-педагогика, счетоводство и право. Собственик на счетоводна кантора – ВЕНТО КОНСУЛТ.

122. Диляна Петрова Костадинова
Майка на 2 деца. Завършено образование-магистър по мениджмънт и маркетинг. От 13г. се занимава със застраховане.Към момента е управител на застрахователен брокер “Орел”, офис Казанлък.

123. Роман Алексиев Желев
Адвокат в Адвокатска колегия а Стара Загора.
Председател на Контролния съвет на фондация “Чудомир”.
Общински съветник и Председател на групата Общински съветници от ПП ГЕРБ в мандат 2019-2023г. в Общински съвет – гр. Казанлък.
Семеен, с три деца.

124. Генчо Христов Генчев
Бизнесмен
Образование: висше – Икономически университет „Димитър Ценов“ – гр.Свищов – специалност: “Мениджмънт на търговската дейност”.
Занимава се с частен бизнес.
Общински съветник два мандата в Общински съвет – Казанлък.
Семеен, с две деца.

125. Галин Иванов Иванов

Частен бизнес
Образование: висше, мениджър
Месторабота: „Юнимет“ ЕООД
Семеен, с четири деца

126. Кремена Николова Коруджиева
На 47 г., завършено образование – бакалавър по „Икономика”, към момента управител на салон за красота. В частния сектор е от 10години. Била е оперативен счетоводител и технически сътрудник в сферата на застраховането. Живее в село Черганово.

127. Елица Ваклинова Димитрова

Семейна, с едно дете, завършено образование – бакалавър по Политология. Библиотекар в Общинска библиотека “Искра”, гр. Казанлък.

128. Донка Ганчева Христова
На 39г., омъжена с две деца. Завършено образование-магистър по Стопанско управление и Управление на проекти. В момента изучава втора магистратура „Финанси”. Живее в село Овощник, член на Общото събрание и Проверителната комисия на местното читалище „Просвета – 1908“.

129. Мария Николаева Ненова

На 24г., живее в гр. Шипка. Завършено образование-бакалавър „Българска филология“, работи в СУ „Екзарх Антим I“. Организатор е на младежки инициативи.

130. Стефани Петрова Чавдарова
На 26 години, живее в с. Шейново. Завършено образование – Бакалавър “Социална педагогика” в Тракийски университет. Майка на едно дете-момче на 4 години. В момента работи в Община Казанлък като Младши експерт.
Секретар е на Местна комисия за борба срещу противообществени прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН).

131. Тотка Богданова Иванова
На 42год. Майка на две деца. Завършено образование – средно специално. Работи в “Арсенал” АД.

132. Д-р Мехмед Алиев Мехмедов
лекар
магистър по медицина
Общински съветник в Общински съвет – гр. Казанлък, в мандат 2015-2019 г.

133. Д-р Зорница Спасова Антонова
Ветеринарен лекар – магистър.
Собственик и управител на клиника „Вет Хаус “
Активен участник и съорганизатор на културни и здравни мероприятия.
Омъжена, с двама сина.

134. Емил Ивелинов Недялков
архитект
Управител на архитектурна фирма „Инарх“ ЕООД.
Общински съветник в Общински съвет – Казанлък, с мандат 2019-2023
Семеен.

135. Бояна Стоянова Стоянова
На 29 години, семейна, с едно дете. Завършено образование – бакалавър “ Политология“ и Магистър “Политология. Дипломация и Национална сигурност “. Служител в „Ситигаз България” ЕАД – гр. Казанлък.

136. Дечо Колев Крачев
На 35г., семеен, с една дъщеря.
Завършено образование бакалвър Социални дейности, Магистърска степен по икономика на стрителството. Понастящем работи като инвеститорски контрол в „Крес – Д” ЕООД.

137. Михаил Тодоров Янушев
бизнесмен
Управител на фирма в сферата на търговията и туризма.
Кмет на с.Бузовград в периода 2007-2019.
Семеен, с едно дете.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!