ЧАСТИЧНО ЗАТВАРЯНЕ НА БУЛ.“КНЯЗ АЛЕКСАНДЪР БАТЕНБЕРГ“

От сряда, 26.07.2023 г., ще бъдат затворени за движение на пътни превозни средства северните пътни платна в посока изток – запад по бул.„Княз Александър Батенберг“ в град Казанлък, както следва:

– в участъка от кръстовището на бул.„Княз Александър Батенберг“ с бул.„Никола Петков“ до кръстовището с ул.„Славянска“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул.„Княз Александър Батенберг“ /двупосочно движение в южните пътни платна!/, в участъка от бул.„Никола Петков“ до кръстовището с ул.„Хаджи Димитър“, бул.“Никола Петков“, бул.„Розова долина“, ул.“Отец Паисий Хилендарски“, ул.„Тракия“ към съществуващата улична мрежа в града.

Временната организация на движение се налага във връзка с изпълнението на проект на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора по реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа на Казанлък. Тя ще бъде променяна по участъци, в зависимост от етапа на строително-монтажните дейности по ВиК мрежата, за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по булеварда. Срок на действие на временната организация на движението: от 08,00 часа на 26.07.2023г., сряда до 17,00 часа на 07.08.2023г., понеделник, включително.