Надлез „Катекс“ ще бъде затворен през деня от днес до неделя, спира се движението около кръговото на Билла и пред бензиностанция „Еко“

От 19 май 2023 г., надлез „Катекс“, кръговото кръстовище до БИЛЛА и пред бензиностанция „ЕКО“ се въвежда временна организация на движението със затваряне на пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по ул.„Бачо Киро“ в град Казанлък, както следва:

– В участъка от кръстовището на ул.„Бачо Киро“ с ул.„Христо Ботев“ до кръстовището с ул.„Тонзос“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул.„23-ти Пехотен Шипченски полк“, ул.„Христо Ботев“, ул.„Тонзос“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

Въвежда се временна организация на движението със затваряне на пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по бул.“Розова долина“ в града, както следва:

– В участъка от кръстовището на бул.„Розова долина“ с ул.„Цар Иван Шишман“ до кръстовището с ул.„Индустриална“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул.„23-ти Пехотен Шипченски полк“, ул.„Цар Иван Шишман“, ул.„Индустриална“, ул.„Козлодуй“ към съществуващата улична мрежа.

Временната организация на движението ще важи от 08:00 часа до 17:00 часа за дните от 19.05.2023г. (петък).до 21.05.2023г. (неделя), включително.

Временната организация и безопасност на движението се налага във връзка с възстановяване на пътната настилка след изпълнение на проект на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора на водопроводната и канализационна мрежа на гр. Казанлък