Стартират дарителска кампания за отбелязване на 120 години ТД „Орлово гнездо“ Казанлък

Дарителска кампания за отбелязване на 120 години Туристическо Дружество „Орлово гнездо“ Казанлък стартират членовете на сдружението. За подобаващото отбелязване на годишнината Дружеството се нуждае от помощта на всички свои приятели и любители на планината и природата.

През далечната 1902 година в Казанлък е поставено началото на организираното туристическо движение в града, като е основано туристическо Дружество, което съществува и до днес.

Управителният съвет на Туристическо дружество „Орлово гнездо“ Казанлък обявява дарителска кампания за набиране на средства за отбелязване на 120 години от основаването на Дружеството. Средствата ще се използват за различни инициативи, посветени на годишнината. Като част от тях ще бъдат:
– Тържествено отбелязване на годишнината със специална програма и празничен концерт и организиране на фотоизложба с историята на дружеството на витрините на инфоцентъра в Казанлък
– Отпечатване на книжка 120 години ТД „Орлово гнездо“ и тениски с логото на 120 години от създаване на дружеството.
– И не на последно място средства ще бъдат отделени и за ремонта на заслон Саръяр.

Всички желаещи любители на планината и граждани могат да подкрепят със средства инициативите за 120-годишнината на дружеството на банковата сметка изписана на екрана, а всеки дарител ще получи специален сертификат за дарение:
БАНКА: ДСК
IBAN BGN: BG20STSA93000004323990
BIG: STSABGSF