Царица Роза 2009: Ще гласувам на изборите, защото искам България да си стъпи на краката

„Ще гласувам на изборите, защото искам България да си стъпи на краката”, заяви за радио „Фокус” – Велико Търново Полина Блажева – Царица Роза 2009 – Казанлък. Тя допълни, че тази година ще гласува за втори път.

19-годишната носителка на титлата сподели, че определя себе си като обикновено момиче, което обича са танцува, да се усмихва и да общува с хората. За нея красотата е нещо, което много помага, защото тя кара жената да има по-високо самочувствие, което я прави по-уверена във всяко начинание. „Аз лично спечелих конкурса с чара си и сценично поведение. Сама реших да участвам, защото обичам сцената и вниманието да е върху мен. Това е неповторимо изживяване”, посочи още Полина Блажева. С усмивка на лице тя заяви, че се е влюбвала. „Да си влюбен – това е да летиш”, казва Царица Роза 2009. Казва, че е намерила идеала си за мъж: висок, черноок, с тъмна коса, симпатична усмивка и който умее да работи.
Планира до вторник да си вземе успешно матурите, да прекара един незабравим бал и успешно да изкара кандидатстудентските изпити. На предварителния изпит по география на България е изкарала оценка 5.25 и се надява да бъде приета в Стопанска академия – Свищов, където като първа специалност ще запише „Банково дело”.

Полина бе категорична, че вярва в доброто, защото то ще спаси всички нас. Пожелава си да е здрава, защото всички друго ще успее сама.

Деница ГЕОРГИЕВА