Приоритетите на кандидатите за народни представители от ГЕРБ за Казанлък

ГЕРБ винаги е водила последователна политика на основата на надграждане на постигнатото. И Казанлък не прави изключение. Това се потвърждава от редицата проекти, които са реализирани на територията на общината.

На тези избори за Народно събрание, кандидатите за народни представители от ГЕРБ – Казанлък в лицето на: Илиана Жекова, Младен Желев, Веселин Сираков, Михаил Колимечков и Марияна Тодорова – Каменова, дадоха заявка, че ще работят по няколко основни за тях приоритета, а именно:

– Запазване поминъка и чистотата на Розовата долина
– Изграждане на техническа инфраструктура в индустриалната зона и привличане на нови инвеститори
– Строителство на многофункционална спортна зала за културни и спортни събития
– Създаване на мрежа от пешеходни и велоалеи до всички туристически обекти в общината
– Основна реконструкция на стадион „Севтополис” и обновяване на зоната за хвърляния
– Изграждане на обходния път на Казанлък за тунела под Шипка

Петима са кандидатите от Казанлък, които са в листата за народни представители на коалиция ГЕРБ – СДС в 27-и МИР – Стара Загора. Това са:


3. ИЛИАНА ПЕТКОВА ЖЕКОВА е магистър по „Социални дейности“ и по „Психология“ от Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“. Била е социален работник в Дирекция „Социално подпомагане“ – Казанлък, след това директор на дирекция „Бюро по труда“ – Казанлък към Агенция по заетостта. Народен представител в 45-ото, 46-ото и 47-ото и 48-ото Народно събрание на Република България.


5. МЛАДЕН ДИМИТРОВ ЖЕЛЕВ е магистър по „Туризъм“ от Университет по хранителни технологии – Пловдив. Работил е като мениджър на частни дружества. Към момента е управител на фирма в областта на проектирането, изграждането и внедряването на цялостни софтуерни решения в Казанлък.


10. ВЕСЕЛИН РОСЕНОВ СИРАКОВ е бакалавър по „Музикална педагогика“ от Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство – Пловдив. Магистър е по „Счетоводство на нефинансовите предприятия“ от Стопанска академия „Димитър Ценов“ – Свищов и магистър по „Право“ от Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“. Собственик е счетоводна кантора в Казанлък.


15. МИХАИЛ ПЕТРОВ КОЛИМЕЧКОВ е бакалавър по „Компютърни системи и технологии“ от Университета по хранителни технологии – Пловдив. Работи като програмист и разработване на софтуер. Управител е на частно дружество в областта на проектирането и изграждането на системи за капково напояване в Казанлък.


18. МАРИЯНА ХРИСТОВА ТОДОРОВА-КАМЕНОВА е бакалавър по „Счетоводство и контрол“ от Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“. Завършила е специалност „Начална педагогика“ в Тракийски университет – Стара Загора. Управител е на частно дружество в Казанлък.

ЗА СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ ОТНОВО!
С № 2 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!