ГЕРБ представи кандидат-депутатската си листа в Казанлък

На празнична церемония тази вечер в града на розите коалиция ГЕРБ-СДС представи кандидат-депутатската си листа в 27 МИР – Стара Загора. И този път на казанлъшката структура на партията бе гласувано заслужено доверие, след като на бе решено петима от кандидатите за народни представители да са от Казанлък. Това са: ИЛИАНА ЖЕКОВА, МЛАДЕН ЖЕЛЕВ, ВЕСЕЛИН СИРАКОВ, МИХАИЛ КОЛИМЕЧКОВ И МАРИЯНА ТОДОРОВА – КАМЕНОВА. Те са образовани, с опит в сферата, в която се развиват, отговорни и находчиви. Готови са да откликнат на всеки, потърсил ги за мнение или помощ. Останали са да живеят в община Казанлък, защото виждат перспектива за развитие на града и населените места, на себе си и семействата си. Те са част от отбора на ГЕРБ в областта, който в тези трудни времена е готов да докаже, че може да бъде силен и да помогне за това България отново да бъде стабилна.

По време на представянето на листата бяха очертани основните насоки, по които ГЕРБ- СДС ще работят в перспектива на национално ниво за овладяване на галопиращата инфлация и справяне с редицата кризи, в които се намира страната.

ИЛИАНА ЖЕКОВА, МЛАДЕН ЖЕЛЕВ, ВЕСЕЛИН СИРАКОВ, МИХАИЛ КОЛИМЕЧКОВ И МАРИЯНА ТОДОРОВА – КАМЕНОВА се ангажираха, при избирането им за народни представители, че ще помагат на общините и в частност на Община Казанлък, както са го правили и ексдепутатите от ГЕРБ, избирани от града на розите през годините.

Кандидатите за народни представители на коалиция ГЕРБ – СДС от 27-и МИР – Стара Загора:

1. Красимир Георгиев Вълчев
2. Маноил Минчев Манев

3. ИЛИАНА ПЕТКОВА ЖЕКОВА е магистър по „Социални дейности“ и по „Психология“ от Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“. Била е социален работник в Дирекция „Социално подпомагане“ – Казанлък, след това директор на дирекция „Бюро по труда“ – Казанлък към Агенция по заетостта. Народен представител в 45-ото, 46-ото и 47-ото и 48-ото Народно събрание на Република България.
4. Бояна Тихомирова Танева-Манова

5. МЛАДЕН ДИМИТРОВ ЖЕЛЕВ е магистър по „Туризъм“ от Университет по хранителни технологии – Пловдив. Работил е като мениджър на частни дружества. Към момента е управител на фирма в областта на проектирането, изграждането и внедряването на цялостни софтуерни решения в Казанлък.
6. Иван Станчев Станчев
7. Методи Михайлов Марков
8. Анастасия Христова Гидикова
9. Живко Бончев Желев

10. ВЕСЕЛИН РОСЕНОВ СИРАКОВ е бакалавър по „Музикална педагогика“ от Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство – Пловдив. Магистър е по „Счетоводство на нефинансовите предприятия“ от Стопанска академия „Димитър Ценов“ – Свищов и магистър по „Право“ от Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“. Собственик е счетоводна кантора в Казанлък.
11. Светозар Тодоров Ялъмов
12. Десита Динкова Петкова
13. Тихомир Грудев Динев
14. Деян Стратев Стратев

15. МИХАИЛ ПЕТРОВ КОЛИМЕЧКОВ е бакалавър по „Компютърни системи и технологии“ от Университета по хранителни технологии – Пловдив. Работи като програмист и разработване на софтуер. Управител е на частно дружество в областта на проектирането и изграждането на системи за капково напояване в Казанлък.
16. Дарина Атанасова Василева
17. Надя Трендафилова Карбанова

18. МАРИЯНА ХРИСТОВА ТОДОРОВА-КАМЕНОВА е бакалавър по „Счетоводство и контрол“ от Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“. Завършила е специалност „Начална педагогика“ в Тракийски университет – Стара Загора. Управител е на частно дружество в Казанлък.
19. Мартин Николаев Мартинов
20. Димитър Маринов Стаматов
21. Стоян Василев Григоров
22. Ростислав Здравков Попов

Красимир Вълчев: Трябва да спасим България от фалшивата „промяна“

Председателят на Общинския предизборен щаб в Казанлък Борис Кърчев представи кандидатите за народни представители на ГЕРБ – СДС в Старозагорски избирателен район пред членове и симпатизанти в Културно-информационния център в Града на розите. „Всеки един кандидат от нашата листа заслужава подкрепата на хората, защото те са доказани специалисти в своите професионални общности и има какво да дадат от себе си, за да бъде България отново стабилна“ – обърна се към присъстващите Борис Кърчев.

„През 2022 г. за първи път през последните 24 години в България има реално намаление на покупателната способност, защото ни застигна „промяната“. Тези хора дойдоха с лъжи, повярваха, че могат да се скрият зад тях и да направят най-големите безобразия. Извършиха огромна кражба – тази с горивата – 300 млн. лева на месец. Към тази сума прибавяме още 150 млн. лева за посредниците при газовите доставки“ – заяви водачът на листата Красимир Вълчев. Той припомни, че правителството на Кирил Петков умишлено е „изтървало“ момента, в който е трябвало да пресече рекордната инфлация чрез компенсации на бизнеса за високите сметки за ток, защото за това няма посредници.

„Тези хора са готови да разрушат държавата заради собствения си политически успех и алчност и те почти го направиха. Реално в момента два пъти се харчи за сметка на бъдещето, на децата – един път, защото го правим назаем, и втори – ще се наложи да се отрежат инвестиции за образование и за инфраструктура“ – коментира Красимир Вълчев. Той акцентира, че мисията на ГЕРБ – СДС е да спаси България от фалшивата „промяна“ и популизма, които вкараха страната ни в спирала от кризи.

„Не случайно каузата ни е „Марица изток“ е България!“. Затварянето на комплекса, което с подписа си Асен Василев се ангажира срещу изграждане на завод за батерии, не е локален проблем, а национален. Благодарение на минно-енергийния комплекс страната ни изнася електроенергия и бизнесът получава компенсации за скъпия ток. Ако ги нямаше, голямата част от предприятията щяха да фалират“ – категоричен е Красимир Вълчев.

„Коалиция ГЕРБ – СДС е готова да поеме ангажимента да управлява държавата в тази трудна ситуация, защото хората са важни. Всеки един от нас влиза в магазин и вижда как стремглаво растат цените. Ние можем да възстановим стабилността на държавата“ – заяви кандидатът за народен представител Маноил Манев.
„ГЕРБ – СДС е единствената политическа формация, която може да състави стабилно правителство, да върне предвидимостта и спокойствието сред бизнеса и хората. Да излезем на 2 април и с разум да гласуваме с № 2 в бюлетината“ – призова кандидатът за народен представител Илиана Жекова.

ЗА СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ ОТНОВО
С № 2 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!