Отборът на коалиция ГЕРБ – СДС

Отборът на коалиция ГЕРБ – СДС, който подкрепя кметовете и който иска и може да работи за това всяко едно населено място да се развива, застана тази вечер пред казанлъчани, за да им засвидетелства уважение и готовност за работа и справяне с кризите, в които се намира страната ни през последната година и половина. Отборът от кандидати за народни представители от листата на ГЕРБ в област Стара Загора. Отборът, който в тези трудни времена е готов да докаже, че може да бъде силен и да постигне така желаните от обществото сигурност и предвидимост. Тази вечер този отбор застана пред казанлъчани като гарант за това, че може и иска да работи за общината, за областта, за страната.

Очертани бяха основните приоритети в Програмата на ГЕРБ – СДС за местно развитие и перспективите пред страната. Направена бе ретроспекция на случващото се през последната година и половина, когато с „ПРОМЯНАТА“ ДОЙДЕ ХАОСът; когато с необмислените политически решения във вътрешната и външната политика на страната дойде поскъпването на газта, хляба и всички останали хранителни и нехранителни продукти; когато с „Промяната“ дойде безпокойството за утрешния ден.

Петима от кандидатите за народни представители са именно от Казанлък и това са: ИЛИАНА ЖЕКОВА, Д-Р МЕХМЕД МЕХМЕДОВ, ДОНКА ХРИСТОВА, ДЕСИСЛАВА ТИНЕВА И СТОЯН ЧАЧКАРОВ – един сплотен екип с експертност в областта, в която всеки от тях работи и се развива. Общото между тях и между всички кандидати за народни представители от ГЕРБ – СДС е всъщност СПОКОЙСТВИЕТО и ПРЕДВИДИМОСТТА, които могат да осигурят на българите за утрешния ден.

„Ние не променяме, ние създаваме! Показахме го в годините с редицата реализирани проекти в подобряване на градската среда и образователната инфраструктура в община Казанлък. Показахме го по време на световната икономическа криза през 2008 г. и в годините след това. Показахме го и след 2013 г., когато беше също толкова трудно“, заяви председателят на ГЕРБ – Казанлък Галина Стоянова. Тя подчерта, че държавата винаги е помагала на общините в правителствата на ГЕРБ и даде за пример финансирането на ремонта на общинския надлез за 2,5 млн.лв. със средства от държавния бюджет.

Представянето на кандидатдепутатската листа в Казанлък завърши с моноспектакъла „Чудомирщини“, представен от актьора Стефан Милков. Всъщност решението на ГЕРБ – Казанлък да подарят на казанлъчани тчно тази постановка бе продиктувано от желанието им да почетат съгражданина си Димитър Чорбаджийски – Чудомир, чието творчество в годините е останало неподвластно на времето.

👉🏻2️⃣4️⃣✔️

Купуването и продаването на гласове е престъпление!