Мюзикълът „Ромео и Жулиета“ предизвика огромен интерес, но заради дъжда беше прекъснат и може да презаверите билетите си

Стотици желаещи да гледат мюзикъла “Ромео и Жулиета” изпълниха пространството около сцената на брега на язовир Копринка. Държавната опера Стара Загора поднесе на своите зрители една магия. Мюзикълът вплете в себе си съвременното с класическото, мистерията с явното, историята с настоящето.

Опери, мюзикъли, балети и концерти на брега на язовира се превръщат в една красива традиция, част от “Празници в долината на тракийските царе”. При невиждан интересен премина началото на тазгодишните представления на брега на древния Севтополис.

Поради дъжда в края на мюзикъла, спектакълът трябваше да бъде прекратен. Организаторите дават възможност на всеки, закупил си билет, да посети операта “Ловци на бисери” на 1.09, или да презавери билета си за друго тяхно представление до края на годината.

Презаверяването за 1.09 става на място на касата на брега на язовир Копринка.

Следващият спектакъл е на 1.09 от 20:00 часа. В първия ден на септември жителите и гостите на Казанлък ще се докоснат до красивата източна приказка – операта “Ловци на бисери”.