Красимир Вълчев, водач на листата на ГЕРБ – СДС в Стара Загора: България има нужда от отговорно управление и експериментите трябва да спрат

На 1 май в 11:11 часа ГЕРБ – СДС внесе за регистрация в Районната избирателна комисия в Стара Загора листата си с кандидати за народни представители на извънредните парламентарни избори на 9 юни 2024 г. Документите входира областният координатор на ГЕРБ – Стара Загора Радостин Танев. Листата е съставена от 22-ма души от различни общини в областта. Водач е Красимир Вълчев, на второ място е Маноил Манев, на трето – Илиана Жекова. На четвърта позиция е Антон Тонев, след него е Десита Петкова, следвана от Пламен Иванов и д-р Красимир Пейчев.

„Време е да приключим с безвремието. През последните три години пробвахме фалшива промяна. Резултатът е отслабени институции, липса на инвестиции и нелегални мигранти. България е на предпоследно място в Европейския съюз по усвояване на средствата по Плана за възстановяване и устойчивост. Единствената гаранция за стабилно управление е ГЕРБ – СДС да има по-висок резултат“ – заяви пред журналисти Красимир Вълчев.

Той добави, че България има нужда от отговорно управление и експериментите трябва да спрат.

„Ще водим, както винаги, положителна кампания и градивен диалог за бъдещето, защото от това има смисъл“ – каза още водачът на листата.

„На първите пет избираеми места са представители на пет общини. Аз също ще акцентирам на това, че експериментите в държавата приключиха, защото виждаме докъде ни доведоха. Всички, които се кандидатираме за народни представители, трябва да работим много отговорно“ – заяви Маноил Манев.Ето и листата за Област Стара Загора:
Красимир Георгиев Вълчев
Маноил Минчев Манев
Илиана Петкова Жекова
Антон Тодоров Тонев
Десита Динкова Петкова
Пламен Едрев Иванов
Красимир Костов Пейчев
Манчо Георгиев Димитров
Бояна Тихомирова Танева Манова
Светлин Стоянов Стойчев
Дарина Атанасова Василева
Пламен Георгиев Георгиев
Светозар Тодоров Ялъмов
Ваня Златкова Петрова
Пламен Костов Костов
Иванка Колева Михайлова
Ростислав Здравков Попов
Тихомир Грудев Динев
Рая Димитрова Драчева
Николай Иванов Николов
Виктория Минчева Минчева
Емил Любославов Трифонов