„Бъдеще за децата“ отваря номинациите за едноименните Годишни награди

Всички ние сме едновременно и читатели, и създатели на истории, и книги. Какво ще откриеш в човека срещу теб зависи не само от това на коя страница ще отвориш, а и от това коя страница от твоята история пишеш в момента. Всички сме свързани и всеки би могъл да бъде на мястото на другия. Всеки ден срещаме „корицата“ – човекът, неговото лице, иметоп на фирмата, но какво се крие в „страниците“ разбираме от разказите – за него и от него.

Кои са най-вдъхновяващите истории?!

Хора и дела. Тези, които усмихват, заразяват, движат напред и подават ръка, за да водят и други със себе си? Които не мълчат в лицето на неправдата? Които творят и създават Добро?! Които случват ПРОМЯНАТА! Това търсим. Помогнете ни да ги намерим!

Годишните награди „Бъдеще за децата“ за осми пореден път в Казанлък!

Търсим хора и фирми, които системно помагат и даряват в подкрепа на децата, защото вярват, че специално внимание към децата трябва да има във всяка една сфера на нашия живот, по всяко време.

Разкажете ни техните истории!

Всеки желаещ може да номинира чрез попълване на кратък онлайн формуляр на този линк до 22.05.2024г.: https://forms.gle/xTrJ9thi2GRR9oz99

Сдружение „Бъдеще за децата” отваря номинации за категориите:

Обществена личност  – с цялостен принос за децата на Казанлък;

Бизнес с кауза – развитие на корпоративни социални програми и проекти за децата на Казанлък

Приятел на детето – доброволци, професионалисти /учители, специални педагози, психолози, лекари/, доброволци, малък и среден бизнес, институции, организации, обществени личности /култура, изкуство, музика/ – хора, направили нещо значимо за НАШИТЕ ДЕЦА;

Допълнително ще бъдат отличени и три кампании/ инициативи, които са реализирани в подкрепа на децата/ или са с участието на деца/ученици, проекти и/или дейности, които ще са допринесли повишаване благосъстоянието на децата (здравеопазване, спорт, образование, гражданско участие, …)  

Официалната Церемония по награждаването ще се проведе в началото на месец юни.

Инициативата се организира от сдружение „Бъдеще за децата“ с цел да се стимулира дарителството и доброволчеството в подкрепа на каузата – За децата на Казанлък!”.

Чрез създаването на тази едноименна награда, местната организация, засвидетелства своето уважение към хората – общественици, граждани, приятели на детето, дарители, фирми и граждански структури, които са подкрепили децата.