Без Стоичков в първия домакински мач за сезона

В първия си домакински мач за сезона на Трета лига, „Розите“ посрещат отборът на Созопол тази събота от 14:00 часа. Отборът на Казанлък през есента се заземи на 9 място във временното класиране от 19 срещи с 9 победи, 8 загуби и 2 равенства.

„Розова долина“ започнаха своя подготвителен цикъл с пет проверки. Четири са новите попълнения в състава – голмайсторът Венцислав Иванов, Монир и Джамал Ал Бадарин и Кристиан Георгиев.

Един от най-сърцатите и отдадени играчи реши да сложи край на своята кариера във футбола, поради медицински причини. Ники Стоичков изигра над 400 мача с екипа на „Розите“, в които отбеляза 55 гола.

Той бе част от тима при спечелването на Аматьорската купа през Сезон 2020- 21 година. Стоичков остана верен на клуба и доказа в годините многократно своята почтеност, мъжество и колегиалност. Винаги беше пример със своя несломим характер, борбеност и ентусиазъм.

От ръководството на ФК „Розова долина“ канят всички фенове на на 17-ти февруари на стадион „Севтополис“ всички фенове да подкрепят отбора срещу „Созопол“ и да отдадат заслуженото на Стоичков!