Нови награди за малки и големи от клуб „Светлини сред сенките”, при ОДК „Св. Ив. Рилски”

Новини за престижни награди от четири конкурса, зарадваха децата и младежите от клуб „Светлини сред сенките”, при ОДК „Св. Ив. Рилски”.

От Националния конкурс „От Коледа до Васильовден”, организиран от МОН и Национален дворец на децата – София, Поля Лалева – 11г. е класирана на първо място, а Рая Енева – 12г. на трето място. Трима са отличените от Националния конкурс „Хората еднакви и различни”, който също е под патронажа на МОН и Национален дворец на децата – София, на второ място във втора възрастова група е класирана Геновева Трифонова – 16г., а двете трети места във втора възрастова група са за Рая Енева – 12г. и Диан Драгнев – 13г.

Рая Енева е и единствения отличен, от Националния поетичен конкурс „Като дете”, който се проведе в град София. Тя получава Специална награда от журито на конкурса.

В конкурса за коледна илюстрация „Колено чудо”, отличените светлинки, във четирите възрастови групи са, десетима. При най-малките, със специална награда на журито, е Грета Василева – 3 г. На първо място са красирани Екатерина Чубрикова – 4г. и Катя Фурман – 4г. Във втора възрастова група на първо място е Александър Чубриков – 6г. на първо място е и Нина Олеговна – 7г., а на трето място Рая Мутафчиева – 7г. В трета възрастова група със специалната награда на журито е Радослав Чолпанов – 8г., на второ място са Христиана Загорова – 8г. и Ясмин Кьорова – 8г., а на трето Христо Бончев – 8г. В четвърта възрастова група, специалната награда на журито е за Вероника Евлогиева – 13г.