ЗАТВАРЯНЕ НА ЧАСТ ОТ БУЛ.“КНЯЗ АЛЕКСАНДЪР БАТЕНБЕРГ“ ЗА ДВА ДНИ – 26 и 27  АВГУСТ

От събота, 26.08.2023 г. за два дни ще бъде въведена временна организация за движение на пътни превозни средства по участък от бул.„Княз Александър Батенберг“ и ул.“Хаджи Димитър“.

По централния бул.“Княз Александър Батенберг“ ще бъдат затворени северните и южните пътни платна в посока изток – запад и запад – изток. Участъците ще бъдат затваряни поетапно, в зависимост от строително-монтажните дейности по ВиК мрежата, както следва:

В участъка от кръстовището на бул.„Княз Александър Батенберг“ с бул.„Никола Петков“ до кръстовището с ул.„Славянска“ и с ул.„Хаджи Димитър“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и  улици: бул.„Никола Петков“, ул.“Отец Паисий Хилендарски“, ул.„Св. Св. Кирил и Методий“, ул.„Тракия“  към съществуващата улична мрежа в  Казанлък.

По ул.„Хаджи Димитър“ също ще бъде въведена временна организация на участъци, в зависимост от етапа на строително-монтажните дейности по ВиК мрежата, както следва:

В участъка от кръстовището на ул.„Хаджи Димитър“ с бул.„Княз Александър Батенберг“ до кръстовището с ул.„Пейо Яворов“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул.„Никола Петков“, ул.“Отец Паисий Хилендарски“, „Св. Св. Кирил и Методий“, ул.„Тракия“ към съществуващата улична мрежа в града.

От „Балканинвест“ ЕООД уведомяват, че за трите дни от 21.08.2023 г. до 23.08.2023 г. ще бъде променен маршрутът на линиите от градски и междуселищен транспорт, както следва:

– спирка „Гимназия“ юг и север няма да се ползва;

– за линиите от градски транспорт най-близки спирки са „Универмаг“, „Белчова“ и до магазин „ЛИДЛ“;

– за междуселищен транспорт ще се ползва спирка „Универмаг“.

Временната организация на движението ще продължи за почивните два дни от 08:00 часа на 26.08.2023г., събота до 17:00 часа на 27.08.2023г., неделя, включително.