Нови площадки посрещат децата в дневните детски ясли в град Казанлък

Нови площадки посрещат децата в дневните детски ясли в град Казанлък. По искане на ръководствата на детските заведения, от общината извършиха ремонтни дейности за осугуряване на нужните условия малчуганите да се чувстват конфортно и спокойно.

С нови детски площадки са четирите детски ясли „Пролет”, „Васил Левски”, „Детелина” и „Надежда” в град Казанлък. В детска ясла „Надежда“ е направен ремонт и топла връзка между двата блока на сградата, като идеята е обособеното пространство да се използва за провеждане на детски тържества. Подновени са и двете площадки в детска ясла „Детелина”, а в „Пролет” предстои изграждане на вътрешен английски двор и обновяване на кухненски блок.

Към приключване е и ремонтът на двора на детска ясла „Васил Левски”, който включва изграждане на две напълно нови площадки за игра. Там бе ремонтирана и терасата на сградата. Подновени са и всички алеи в двора на яслата.

Приемът на деца в дневните детски ясли е ежегоден, чрез електронна система. През месец септември се очакват да постъпят малко над 100 малчугани.