В Казанлък стартира ново онлайн радио

Днес стартира новото онлайн радио на Казанлък. Knews Radio е проект на екипа на knews.bg и може да се слуша безплатно на www.knewsradio.bg. Радио емисията представя най-добрите хитове от последните три десетилетия, а музикалната селекция е насочена към всички възрасти.

Онлайн радиата имат потенциал за достигане до милиони потребители в целия свят. Екипът е в процес на преговори за присъединяване към много музикални приложения и платформи, а основна цел на Knews Radio е позиционирането на Казанлък на световната радио сцена.

Една от бъдещите стъпки е радиото да започне да работи във формат DAB (Digital Audio Broadcasting), а следващата инвестиция на екипа ще бъде в модерно и интерактивно студио в Казанлък. Проектът включва и информация за любителите на музиката, a вече е достъпна и специална директория за музикални новини на www.knews.bg. Бъдеща стъпка е и новинарска емисия в ефира на радиото.

Смятаме, че в Казанлък и в България има хора, които търсят иновативното, а медиите трябва да променят своя подход и вярваме, че с новия ни проект ще постигнем този баланс, защото със свежест и енергия можем да дадем на хората онова настроение, от което имат нужда.

Вече е факт и първото медийно партньорство на Knews Radio, което е с музикалния фестивал “Spice Music Festival”, който ще се състои в Бургас на 4 и 5 август 2023.