Сдружение „Бъдеще за децата“ връчи едноименните си Годишни награди 2022

На официална церемония в залата на Театър „Любомир Кабакчиев“ – гр. Казанлък, Сдружение „Бъдеще за децата” раздаде едноименните си награди за шести път.

И тази година, главната цел беше да бъдат отличени онези граждани, хора с големи сърца, които са допринесли със своя труд и загриженост за децата на града на розите. Бяха връчени призове в категориите – Цялостен принос, Бизнес с кауза и Приятел на детето.

Статуетка за Цялостен принос бе връчена на Спортен клуб по лека атлетика „Пендарева“. В категорията „Бизнес с кауза” наградата получи една от банките в града на розите, за развитието на корпоративна социална отговорност, благодарение, на което деца и младежи от Казанлък са ползвали безплатна хипотерапия и участие в летни терапевтични лагери.

Статуетката в най-оспорваната категория – „Приятел на детето“, за която бяха получени 9 номинации, намери своето място в ръцете на Мая Стоянова, основател и ръководител на Театралната студия към НЧ „Искра-1860“.

Плакети за реализацията на кампании в подкрепа на децата на Казанлък бяха връчени от председателя на организацията – госпожа Красимира Димитрова хора и институции допринесли с каузи и инициативи в помощ и подкрепа на сдружението.

Всички гости на събитието имаха възможността да се насладят на изпълненията на талантливите деца от Театрална формация „Нашенци“, Клуб по спортни танци „Роза”, Балет „Дива Денс“ и Вокална студия „Искрица“.

Сдружение „Бъдеще за децата“ учредява едноименната награда през 2015 година, с цел да стимулира дарителството и доброволчеството в подкрепа на каузата – „За децата на Казанлък!”.

И най вече, да засвидетелства своето уважение към всички хора – приятели на децата.