С 5 контроли започват „розите“ сезон 2023/2024

Зоналният съвет на БФС Пловдив съобщи, че първенството в тази група, в която се състезава ФК „Розова долина“ ще бъде подновено на 5 и 6 август. Момчетата на Атанас Апостолов ще бъдат свикани още в първия ден на следващия месец. Тогава започва подготовката за новия сезон на Югоизточната Трета лига.

Тренировъчният процес ще се провежда на местната база. Паралелно с него, селекцията на Апостолов ще играе и приятелски срещи. Допълнително ще се уточнява мястото на провеждането им. Ето и кои са те:

8 юли: Розова долина (Казанлък) – Саяна (Хасково)
15 юли: Розова долина (Казанлък) – Ямбол (Ямбол)
19 юли: Розова долина (Казанлък) – Берое II (Стара Загора)
22 юли: Розова долина (Казанлък) – Димитровград (Димитровград)
29 юли: Розова долина (Казанлък) – Левски (Карлово)

След изиграване на квалификациите станаха ясни и новите членове на групата. За съжаление, ФК „Минерал“ Овощник не успя да се класира, след като загуби с 6:1 от „Арда 1924“ Кърджали. Другият нов представител в групата е Секирово, който спечели и втория бараж за попълване на Трета лига – Югоизточна група и сбъдна мечтите на всички свои фенове от Раковски да играе в третата лига на България.

От „Минерал“ Овощник пък обявиха, че независимо от малшанса, остават с гордо вдигнати глави на шампиони в своята група и гледат напред към бъдещето.