„Бъдеще за децата“ отваря номинациите за едноименните Годишни награди – 2023 година е СПЕЦИАЛНА!

Тази година сдружение „Бъдеще за децата“ навършва 20 години от своето създаване.

Отбелязването на 20-та Годишнина е чудесна възможност да благодарим на екипа, доброволците ни, членовете на общото събрание за техният принос. Предлага възможност за размисъл и поглед назад към всички предизвикателства, които са вече преодолени.

Юбилейната кампания, която сме подготвили ще ни върне назад във времето, ще ни срещне с бъдещето, и ще използва по най-ефективният начин, за да запознаем широката публика с нас – постижения, настоящата ни работа и фокус, мисия, нашите планове и поглед в по-доброто бъдеще на децата ни.

Защото всичко е свързано!

 

Кои са най-вдъхновяващите истории?!

Хора и дела. Тези, които движат напред и подават ръка, за да водят и други със себе си?

Които не мълчат в лицето на неправдата? Които творят и създават Добро?! Които случват ПРОМЯНАТА! Помогнете ни да ги намерим!

Годишните награди „Бъдеще за децата“ за седма година в Казанлък!

Търсим хора и фирми, които системно помагат и даряват в подкрепа на децата, защото вярват, че специално внимание към децата трябва да има във всяка една сфера на нашия живот, по всяко време.

Разкажете ни техните истории!

 

Всеки желаещ може да номинира чрез попълване на кратък онлайн формуляр на този линк до 15.06.2023г.: https://forms.gle/j7Ej6EZPZ5qgsF199.

Сдружение „Бъдеще за децата” отваря номинации за категориите:

Обществена личност  – с цялостен принос за децата на Казанлък;

Бизнес с кауза – развитие на корпоративни социални програми и проекти за децата на Казанлък

Приятел на детето – доброволци, професионалисти /учители, специални педагози, психолози, лекари/, доброволци, малък и среден бизнес, институции, организации, обществени личности /култура, изкуство, музика/ – хора, направили нещо значимо за НАШИТЕ ДЕЦА;

Допълнително ще бъдат отличени и три кампании/ инициативи, които са реализирани в подкрепа на децата/ или са с участието на деца/ученици, проекти и/или дейности, които ще са допринесли повишаване благосъстоянието на децата (здравеопазване, спорт, образование, гражданско участие, …)  

Официалната Церемония по награждаването ще се проведе в началото на месец юли.

Инициативата се организира от сдружение „Бъдеще за децата“ с цел да се стимулира дарителството и доброволчеството в подкрепа на каузата – За децата на Казанлък!”.

Чрез създаването на тази едноименна награда, местната организация, засвидетелства своето уважение към хората – общественици, граждани, приятели на детето, дарители, фирми и граждански структури, които са подкрепили децата.