МНОГОФУНКЦИОНАЛНА СПОРТНА ЗАЛА е сред приоритетите на кандидатите за депутати от ГЕРБ-Казанлък

Изграждането на МНОГОФУНКЦИОНАЛНА СПОРТНА ЗАЛА в Казанлък ще бъде поредната перла в короната на Долината, която ще разшири възможностите за културни и музикални събития, спорт и научни конференции. Така кандидатите за народни представители от ГЕРБ – Казанлък определиха желанието си да работят в подкрепа изграждането на такава зала в града. Всъщност тя е сред приоритетите на Илиана Жекова, Младен Желев, Веселин Сираков, Михаил Колимечков, Марияна Тодорова – Каменова, които виждат перспектива за провеждане на редица различни по род събития – културни, музикални, спортни и други инициативи. Кандидат – депутатите искат по този начин да сбъднат, преди всичко, една отколешна мечта на казанлъчани, защото, особено с традициите, които имат в спорта и културата, го заслужават.
Илиана Жекова, Младен Желев, Веселин Сираков, Михаил Колимечков, Марияна Тодорова – Каменова – всеки един от тях има отношение към спорта и към случващото се в общината за това да се развиват спортните клубове и да се провеждат национални и дори международни състезанията.

Кандидатите за народни представители напомнят, че трябва да има стабилно правителство, за да може да се работи последователно във всеки сектор.

За Стабилна България Отново гласувайте с номер 2 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!